sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Uusia voimaeläimiä

Olimme viikko sitten käymässä Minä Olen -messuilla ja siellä sound healingin aikana tein pitkästä aikaa voimaeläinmatkan. Mieleni ja kehoni ovat näemmä niin tottunut lähtemään voimaeläinmatkalle rummutuksen aikana, että sound healingin alkaessa rummutuksella lähdin matkalle saman tien. Tällä kertaa matkalla ei tullut vastaan hevosta, joka olikin kulkenut kanssani jo reilun vuoden. Onhan hevonen nykyisin osa arkeani, kun noin joka toisen viikon vietän kahden suomenhevosen kanssa. Sen sijaan matkan aikana ilmestyivät vahvasti karhu, kettu ja kotka. Yleensä on yksi selkeä voimaeläin ja rinnalla voi kulkea joku kyseisessä elämänvaiheessa opastava eläin, kuten minulla oli viime keväänä ilves. Nyt ei kuitenkaan ilmestynyt yhtä selkeää päävoimaeläintä, mutta todennäköisesti se on kuitenkin karhu, joka oli mukana koko ajan ja ilmestyi ensimmäisenä voimakkaasti. Rinnalla kulkevat kettu ja kotka, joista kotkan merkityksen tunnen vahvasti, mutta ketun tarkoitus on tällä hetkellä hieman hämärän peitossa, vaikkakin tunnen sen läsnäolon vahvasti.

Voimaeläimieni merkitykset Energiakeskusta lainaten ovat seuraavat:

KARHU
PÄÄTEEMA: Voima, vahvuus, parantaminen, itsensä tutkiskelu.
Karhulla on voima havannoimiseen. Keväällä se etsii tiedon hunajaa ja talvella se vetäytyy luolaansa sulattamaan vuoden kokemuksia. Luolasta esiin tullessaan Karhu on kuin jälleensyntynyt uudella elämäntarkoituksella.
PARANTAVA VOIMA: Karhu tarjoaa sinulle näkymää unelmien majasta, joka edustaa Äiti Maan kohtua. Majassa etsimme neuvonantajaa henkien maailmasta.

KETTU:
PÄÄTEEMA: Viekkaus, notkeus, nopea äly, naamioituminen.
Ketulla on monia liittolaisia vehreillä metsämailla, se naamioituu helposti kasvillisuuden varjoihin ja sulautuu sävyiltään puiden runkoihin. Tämä naamioitumisen mahdollisuus antaa Ketulle tilaisuuden tarkkailla muita metsän olentoja, niiden käyttäytymistä ja tapoja.
PARANTAVA VOIMA: Ketun parantava voima antaa mahdollisuuden nähdä näkymätöntä, se muistuttaa hiljaisen tarkkailun mahdollisuudesta, joka saattaa johtaa arvokkaaseen ennalta-arvaamisen kykyyn.

KOTKA
PÄÄTEEMA: Yhteys Suureen Henkeen, henkisyys, jumalallisuus.
Kotkalla on hengen rohkeus - se lentää korkealla koskettaakseen Suurta Henkeä ja sillä on yhteys jumalalliseen. Kotkalla on yhteys ilmaan ja sitä kautta yhteys korkeampaan henkiseen tasoon.
PARANTAVA VOIMA: Kotkan voimahenki tarjoaa yhteyden Suureen Henkeen. Kotkan sulat ovat maagisia parannuskaluja. Ne, joilla on Kotka henkieläimenä, omaavat suuren parantavan voiman.


Kettu saattaisi liittyä joogan opettamiseen. Opettajan asemassa minulla on opettajan rooli päällä ja tarkkailen ohjattavia tiiviisti, hiljaa ja puntaroiden. Karhu ja kotka puolestaan tuntuvat liittyvän asioihin, joita tällä hetkellä puntaroin, elämän suuntaan ja parantamiseen. Kenties ne ohjaavat minua valitsemaan parantamisen elämäni suunnaksi. Toisaalta tarvitsen siihen karhun voimaa, sillä vaikka parantaminen on tavalla tai toisella ollut aina yksi elämäni hallitsevista asioista, tuppaan sen keskellä unohtamaan omasta itsestäni huolehtimisen. Onneksi vielä on aikaa nukkua talviunia luolassa ja nousta sitten sieltä uusin mielin ja aattein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti