torstai 28. heinäkuuta 2011

Lisää tilkkutöitä ja koiran vetoleluja

Tällainen ukkostava päivä on oiva tilaisuus nauttia käsitöiden tekemisestä kynttilän valossa, kun oikeasti pitäisi lukea lopputenttiin. Tein viimein valmiiksi istuinpehmusteet keväällä hiomilleni ja maalamilleni puutarhatuoleille. Ne syntyivät kätevästi tilkuista ja pehmusteeksi kävi säilömäni vanhan sohvan vanut. Tuosta kuvakulmasta ne näyttävät aivan kasseilta ja kieltämättä tuollainen kassikin voisi olla ihan kiva.


Puhkikuluneesta ja repeytyneestä pussilakanasta puolestaan pyörittelin pitkästä aikaa koirien vetoleluja. Pussilakanasta tuli kaikkiaan 11 kappaletta isoja tukevia leluja. En olekaan muutamaan kuukauteen lahjoittanut koiratarhoille tarvikkeita, joten on jo aikakin saada taas jotain lahjoitettua. Muutamaan makuualustaankin saattaisi vielä olla tarvikkeet, joskin riittävän kestävää kangasta ei välttämättä ole.

Kesän aikana olen löytänyt lankoja kirppiksiltä ja poistomyynnistä, joten kesähelteilläkin olen neulonut lapasia ja villasukkia, jotta on taas talven korvalla lahjoitettavaa ruokajonojen vaatevarastoihin. Nurkissa odottaa muutenkin taas suursiivouksen jäljiltä pari kassillista vaatteita, astioita, kirjoja yms., jotka pitäisi saada jotenkin kuljetettua lahjoitettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti